Лили Иванова дава подаръци на феновете си (СНИМКИ)

Естрадната прима подарява чанта с логото си и DVD, ако си купите нейни дискове

Легенди
18:00 - 13 Декември 2023
6230
Лили Иванова дава подаръци на феновете си (СНИМКИ)

Лили Иванова реши да направи жест към многобройните си фенове и да им подари специална чанта с нейното лого, както и DVD със запис на нейния концерт от 2009 г. в емблематичната концертна зала "Олимпия" в Париж. Условието обаче е почитателите на естрадната прима да си купят комплекти с нейни CD и DVD. Лили обяви коледните промоции на личния си сайт в навечерието на двата си концерта в зала 1 на НДК на 15 и 16 декември.

И двете й изяви в София бяха разпродадени седмици преди това. Цените на билетите официално достигат 300 лева, на черно се предлагат и по 1000. Певицата менажира концертите си от собствената си фирма и продава чрез онлайн магазина си под марката LI свои плочи, дискове, DVD, тениски, шапки, снимки с автографи и др. вещи, на които феновете й се радват. 

Така например ако хората, които харесват музиката на Лили си закупят музикална колекция от двоен СD албум (32 песни) и плоча (10 песни), обединени в колекцията "Севдана" срещу 65 лева, като подарък ще получат чанта LI през рамо - подарък.

На сайта си примата обяснява, че елегантната черно-бяла чанта е изработена от нетъкан текстил, на нея има брандирано лого LI и силует на Лили Иванова.
 
Ако феновете на примата решат да платят 48 лева и да се сдобият с колекция от видеозапис и двоен албум с 18 песни от концерта й в „Арена Армеец в София от 22 ноември 2012 г. ще получат като бонус втори DVD-подарък със запис на концерта й в Париж преди 14 години.

Лили Иванова винаги се е хвалела, че е първият и единствен български изпълнител със самостоятелен концерт и собствен репертоар в историческата парижска зала. Концертът беше организиран от вече покойния мениджър на примата Стефан Зашев, когото тя много уважаваше.

Лили е и първият български изпълнител, който изнася самостоятелен концерт в най-голямата зала в София - „Арена Армеец" Събитието постави рекорд по брой публика – над 15 000 души, който не е подобрен и до днес. Поради огромния интерес бе пуснат в продажба и секторът зад сцената, което е прецедент и до днес.